De Stralende Lachertjes

TheShinyLaughters/LesJoyeuxrieurs

De Stralende Lachertjes

TheShinyLaughters/LesJoyeuxrieurs

26. mei, 2022

BAL-events tijdens de zomermaanden juli-augustus-september

Het vakantiegevoel... een gevoel dat je een glimlach geeft als je aan vakantie denkt. Is het omdat het een lang weekend is, met heel veel lachactiviteiten... of was het muziekfestival op de grote markt in Brussel dat doorheen de ramen van het kantoor van mijn klant trilde.
Een gevoel van vrijheid...vreugde

Dit gaf mij de energie om vanavond aan de website van de Stralende Lachertjes te werken. Verder alles integreren met de BAL-Oase.
Het wordt meer en meer duidelijker dat dit mijn missie is hier op deze aarde. Elk mens zijn eigen kleur te laten ontdekken. Zodat we samen een regenboog werken. In de BAL-oase staat de regenboog centraal. Hier kreeg ik een tijdje terug een tekst van de wijsheid van Sioux. Ieder kleur was trots op zijn kleur, op zijn kracht. Iedere kleur kwam aanbod om zijn talenten, eigenschappen te vertellen. Maar het is pas als alle kleuren samensmelten dat er een ongelofelijke kracht is. Door samen te werken kom je veel verder dan alleen.
BAL staat voor Bewegen - Ademen - Lachen. Bewegen niet als in sport, maar door de universele energie het lichaam te helen. Maar hoe leg je aan iemand heel analytisch wat helen is. Ik was al een tijdje op zoek naar een tekst die de healing uitlegt. Vandaag kwam er op facebook een bericht voorbij dat eenvoudig weergaf wat een healing is? een healer? en welke reacties er na een healing kunnen komen? Een tekst die ik wou gebruiken en mocht gebruiken om uit te leggen waar ik mee bezig ben. Ook de partner was geinteresseerd in het artikel. Hij is mijn volgende patient bij de reiki-behandeling. Nog eerst onze twee agenda's bijeenleggen voor een geschikte datum.
Ook mijn moeder wilt graag een volgende reiki-behandeling. Zij vertelde mij nog dat ze nu meer beleeft heeft. Ze voelde liefde. Ik vertelde haar ook dat dit ook deels komt door de intentie de behandelaar in de reiki-sessie legt. Ik had doorgekregen dat ik liefde mocht geven en dat zij liefde mocht ontvangen.

Ademen wat is daar nu zo speciaal aan. Als we niet ademen dan sterven we. Is dat zo? Wat zou er gebeuren als je bewust ademt. bewust in- en uitademt zonder pauze. Deze ademtechniek is een eenvoudige manier om de levensenergie in je lichaam aan te wakkeren en te laten stromen. Het transformeert je. ja... je heelt door bewust ademen.
om dit te beleven komen er in de zomermaanden ademcirkels. In een kleine groep gaan we een innerlijke reis maken door te ademen.

Uiteraard gaan we lachen in de zomermaanden. Ik heb het deze keer Zomerlachyoga genoemd. laat de zon in je hart door te lachen.
de zoektocht zal de locatie zijn. Waar organiseer ik? Op een vaste plek? Ik heb een paar ideeen... die we zeker tijdens dit weekend verder gaan uitwerken.

De zomermaanden velen dromen van een vakantie in het zuiden. Even op adem komen. Even tot rust.
Je hoeft heus niet zover te gaan. Je kan je eigen ruimte maken voor even op adem te komen, even tot rust, of om te lachen.
BAL-oase: een eigen ruimte voor te bewegen, te ademen en te lachen. Allemaal met de intentie om ons innerlijk kind te omarmen, om onze eigen innerlijke energie aan te wakkeren en te laten stromen.
In deze maanden gaan we maandag en vrijdag BAL-events organiseren. Op vrijdag is er een zomerlachyoga van 14u tot 16u en op maandag is er een ademcirkel in kleine groep.
De reiki behandeling is telkens op afspraak.

Neem een kijkje op de website van de stralende lachertjes om maak je eigen BAL-oase.